top of page
Oss%20og%20Whoopi_edited.jpg

VELKOMMEN TIL EQUICARE

Fornøyde hester!

Ved Equicare tilbyr vi oppstalling av hester med behov for rehabilitering og trening. Med flere års erfaring med stalldrift, terapi- og rehabilitering av hest ved Hartpury Equine Therapy Center, konkurranseridning innen dressur og sprang, og med teknisk kompetense fra en BSc Hons i Equine Science ved Hartpury universitet; er vi unikt kvalifisert til å hjelpe deg og din hest.

Vi samarbeider tett med veterinær og eier for å tilrettelegge treningsopplegg og behandling til hver enkelt hest.

Etter 4 vellykkede år i England bestemte vi oss for å flytte driften vår til Norge, hvor vi har etablert oss ved Stall Solstad.

Om oss: Welcome
Woman on Galloping Horse
Cowboy at the Rodeo
Cowboy at Work
Pony Love
Pony Ride
Girl and Horse
Om oss: Galleri
Undervisning_edited.jpg

INGERLINE

Om oss

Ingerline har drevet aktivt med hest fra hun var ung, og gjennom sin rytterkarriere har hun jobbet med, og ridd for trenere i verdensklasse, og konkurrert aktivt i sprang og dressur.

Hun avsluttet sine studier ved Hartpury university på toppen av sin klasse med en BSc Hons i Equine science, og ble tildelt en first class honors for sin prosjektoppgave om silosyke.

Ved siden av studiene arbeidet hun ved terapiavdelingen ved Hartpury med hester og kunder i verdensklasse, under verdens ledende eksperter innen rehabiliteringsarbeid av hest. Hun er en kvalifisert instruktør, og underviser både dressur og sprang.

Med en særegen evne for adferdsterapi, kan hun løse problemer mellom rytter og hest både i ridning og håndarbeid.

"Vi vil jo alle ha det samme, en fornøyd og samarbeidsvillig hest, men åssen man kommer dit er veldig induiduelt fra hest til hest"

Om oss: About Me
Stallkar2_edited_edited.jpg

TRYM

Om oss

Trym har drevet med hest i en årrekke, og konkurrert i både dressur og sprang. Ved siden av studiene jobbet han med rehabilitering og trening av hester.

Han er stunt rytter, og har ridd inn flere hester med sin balanserte og sympatiske ridestil.

Om oss: About Me
bottom of page